söndag 8 januari 2012

Tjohooo - vilken söndag!

Den här söndagen blev verkligen maxad. Jag vaknade efter typ 9 timmars sömn och kände mig ordentligt utvilad. Dags för rejäl frukost. Sedan åkte vi iväg och köpte den där bilen (kort version av storyn: maken kraschade med bilen 10 december, 30 december fick vi veta att försäkringsbolaget ville lösa in den, veckan har spenderats med att undersöka och provköra alternativ och i går tog vi ett beslut - gött!). Sedan åt jag en bamse-lunch för jag visste att jag behövde ladda för eftermiddagens aktiviteter.

Kort mellanspel då jag landade i soffan en timme för att vila kroppen lite också. Sedan upp på cykeln för dubbelpass tillsammans med Suzan - supersöndagskombon Body Combat + Fighter Fitness. Som vanligt försökte jag ta det lite lugnt på combat'en och som vanligt gick det åt pipsvängen, det tar exakt två låtar innan jag maxar och tar i som en galning. Fast jag har rätt kul under tiden! På Fighter Fitness hade Martin bestämt sig för att vi skulle köra animal walks som är mitt absoluta favoritpass. Jag tycker det är extremt kul och extremt tufft och jag vill spy och dö ungefär 15 gånger under de 12 minuter det tar. Fast i dag hade jag en extra utmaning för om blickar hade kunnat döda hade Suzan förmodligen mördat mig :-D och inte en, men flera gånger när jag passerade henne i kräftgång, kaninhopp, krokodilgång och grodhopp! Fighter Fitness är det roligaste och tuffaste passet på gymschemat och jag blir lika härligt endorfinstinn efter varje pass. Jag kommer att ha brutal träningsvärk i mina ben i morgon och det är SÅ värt det.

Och förresten - senast det var Animal Walks på schemat lyckades jag inte hålla intensiteten hela vägen. Nu gick det riktigt bra. Jag är fortfarande skitstark!

Belöningen efter dubbelpasset var såklart SUSHI hos Samurai-killarna. Oslagbart efter tuff träning. Nu ska jag surfa lite och sedan organisera inför morgondagen. Cykla eller ta bil till jobbet, det är frågan....

Inga kommentarer: