måndag 9 januari 2012

Kampen mot klockan

Nä, inte på det där vanliga sättet där jag ska försöka bli snabbare och snabbare för varje gång. I dag handlade det snarare om att ta sig till gymmet och komma igång med ett träningspass innan träningsvärken från gårdagen satte in. Jag brukar ju säga att det tar 22 timmar efter att passet har börjat. Body Combat genererar vanligtvis inte så mycket träningsvärk så om vi räknar på Fighter Fitness som började 17.30 så var dagens hålltid således 15.30.

Strax efter kl. 14 befann jag mig på gymmet, och 15.30 låg jag kvidande på en matta och försökte stretcha min sargade kropp. Hann jag med allt jag skulle? Japp. Valde att inte plåga mig själv med att lägga på mera vikt utan körde på samma som 30/12 och kroppen hängde med. Med bakgrund i gårdagens träning var jag orolig för benböj och utfall, men till och med det gick skapligt. Det var förmodligen inga vacka grimaser jag gjorde när jag kämpade för att få ut de sista repetitionerna, men det gick.

Nu är jag seg i skallen och seg i kroppen, men det är okej. Jag har ett helt dygn på mig att vila innan det är dags för Tough Tuesday i morgon!

2 kommentarer:

Suzan sa...

have fun i storstan!

Pernille sa...

Tack Suzan, ska göra mitt bästa!