måndag 3 mars 2014

Blogger Boot Camp 2014 - snart är det dags!

Jag anmälde mig till Blogger Boot Camp 2014 så fort anmälan öppnade - man vill inte missa vårens gladaste och peppigaste event! Det var många kul klasser att välja på i år men jag överraskade mig själv med att sätta ihop ett lite mjukare schema än tidigare år. Kanske främst för att det fanns några föreläsningar jag ville gå på också!

15 mars träffas vi i KTH-hallen - tidig start på lördagen gäller. Jag kommer inleda dagen med Malin Ewerlöfs löpklass. Ett måste - en löpklass för en kompetent coach kan jag inte missa, särskilt inte med satsningen på Tjejmarathon! Efter det följer Casalls Intensify-klass - en HIT-klass. Sen kände jag att jag behövde nåt lite lugnare och väldigt passande föreläser Ann-Sofie om vägen mot ultra - perfekt timing på flera sätt!

Next stop lunchpausen och efter den går jag direkt på nya konceptklassen KettleWorx, jag tippar att det kan bli lite spyfys-varning på den. Kettlebells direkt efter lunch... men jag var bara tvungen att testa. Lägger sen in en föreläsning till, om att träna för att nå ett visst mål. Specificitet, syfte och andra nörderier. DET blir kalas. Dagens sista klass blir Flow and Grace med fantastiska Jessica Clarén - too good to miss. Perfekt nedvarvning och avslut på dagen.

Efter det är det matdags och sen mingel, drinkar och prisutdelning. Det blir en underbar dag - träningsvärken dagen efter är nog mindre underbar men det kommer vara värt det.

Ses vi på Blogger Boot Camp, kanske?

Inga kommentarer: