måndag 24 mars 2014

The morning after the night before...

Precis som i alla andra lägen så mår man som man förtjänar :-)

Nä, det är inte så farligt. Fötterna är lite svullna och ömma och benen lite allmänt möra. Och högerbenet är ganska stelt och behöver lite kärlek med foamrollern!

Huvudet däremot - jisses. Som vanligt efter ett tufft pass hade jag svårt att komma till ro i går kväll trots varm mat i magen och en skön dusch. Och hjärnan bearbetade nog lite också - just i går var fokus mest på att vi fixade det, lyckades lösa problemet och komma hem oskadda. Men i natt sprang jag i bottenlösa träsk i mörkret och hittade aldrig stigen. Blev även jagad av ett skelett som hade fått eget liv och klädde ut sig.... ja jisses. Vad man inte kan lyckas med i sömnen alltså!

Så i dag har varit en ganska lugn dag och jag förutspår att läggdags inte är långt bort. Men i morgon är det jag som kliver in på gymmet och marklyfter lite! Har dessutom mailat PT-Martin och bett om nya träningspass. De kommande veckorna är så fulla av löparutmaningar att det är meningslöst att försöka köra styrketräning med fokus på att bygga muskler - nu är det dags att ta fram övningar som gör mig stark, uthållig, explosiv och skadefri fram till Tjejmarathon. Bygga muskler får vänta ett tag nu.

Inga kommentarer: