fredag 28 mars 2014

Nä. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Nä.

Fredag. Träningsvärken molar både här och var efter gårdagens pass men det är okej. Det går att cykla till jobbet även om benen är lite tröga. På kontoret väntade lite allmänt kaos men också en fredagsfrulle. Det blev en rätt hektiskt dag men det visste jag sen i går att det skulle bli - inte blir det bättre av att en fil som redan var ganska försenad visade sig innehålla flera felaktigheter så jag var tvungen att pilla med den i evigheter....

Från kontoret till tandläkaren. Läskigt, men det skulle ju bli sista besöket på ett bra tag, vi skulle bara fixa de sista grejerna. Nähä, inte det nej. För mina tänder samarbetade inte så det blir ett återbesök om två veckor. Nej, jag VILL verkligen inte mera! Jag vill ha mina 6 månaders frihet från tandläkarbesök snart... Men icke. Och på köpet fick jag den mest sanslösa nervsmärtan någonsin i halva ansiktet när bedövningen släppte. Usch. Vilken start på helgen.

Nu har Voltaren-tabletten hunnit få effekt och jag har fått i mig fredagspizza (snabbvariant på tortillabotten) och en kall öl. I morgon tänkte jag träna dubbla NMT-pass men det blir visst dubbla instruktörspass i stället - snabba ryck :-)

Inga kommentarer: