måndag 21 mars 2016

Aj, träningsvärk!

Gårdagens benpass sitter fint i musklerna, tackar som frågar! Var måttligt imponerad över det där med att cykla till jobbet i morse....

Nåväl, dagen började med en PT-kund och sen rask fart till kontoret för en arbetsdag som innehöll kaos, kaos och mera kaos, lunch med Joakim och utvecklingssamtal med chefen. Ungefär. Hann jag med nåt på min prio-lista? Nä. Gjorde jag en massa andra saker som var mera brådskande? Ja. Blev det bra? Nja. För det finns grejer jag vill få undan innan påskledigheten.... Men vi får se, morgondagen lär bli lugnare och onsdagen förhoppningsvis också.

Sen retur till gymmet för ytterligare en kund och så cyklade jag hem med ännu stelare ben än i morse :-) Landade direkt på yogamattan när jag kom hem och drog igenom Johannas "happy hips" på Yogobe för att eventuellt skapa lite rörlighet. Kanske. Stelt är det! Joakim var på NMT så det blev sen middag courtesy of veckans matkasse - fisk med saffranssås. Riktigt gott.

Status hälsenan? Sådär. Stel och öm är den alltid efter ett benpass så det är svårt att bestämma om det är styrkepasset eller löpningen som spökar. Den gör dock inte mera ont än vanligt och den är inte heller mer svullen. Så tja. Lite försiktig löpning gör säkert ingen skada men att dra på med högt tempo eller långa distanser verkar inte så genialiskt bra. Får väl sikta in mig på att cykla lite mer nu när det är vårföre så jag får lite konditionsträning i alla fall!

Och så har jag såklart rockat sockorna i dag. För jag gillar olika :-)

Inga kommentarer: