fredag 4 mars 2016

Discofredag. Bättra på träningsvärken lite, kanske?

Seriöst. Jag har så mycket träningsvärk så i natt vaknade jag upprepade gånger för att det gjorde ONT när jag skulle vända på mig i sängen, haha! Fruktansvärt roligt i alla fall om det hade varit nån annan än jag själv men också lite tragiskt att jag kan ge mig själv sån orimlig träningsvärk! Dessutom säger erfarenheten att det blir värre i morgon, det blir festligt känner jag :-D

Men efter avslutad arbetsdag traskade jag till gymmet och tog mig igenom ett riktigt discofredag-pass enligt följande:
Uppvärmning och prehab/rehab axlar
Bänkpress teknik, 3 x 10 reps
Bänkpress med dubbelstopp, 4 x 5 reps
Smalbänk, 4 x 8 reps
Militärpress i smith-maskin, 4 x 8 reps
Y-press med hantlar, 3 x 8 reps
"The 21" (bicepscurlvariant) med Z-stång, 3 set
Skullcrushers, 3 x 8 reps (när jag ändå hade Z-stången)
Tricepspress med rep i kabelmaskin, 3 x 8 reps

Sen var jag duktigt mör i armarna och det var lite småjobbigt att ta hand om dagens två PT-kunder eftersom jag kände att jag knappt kunde lyfta eller demonstrera nånting! Fast det gick det med, det gör det liksom alltid även om man känner att man är helt mör.

Ja, och sen då? Sen tog jag helg för det är faktiskt fredag och det hör till ovanligheterna att jag jobbar till halv sex en fredagkväll men för vissa kunder ställer jag upp. Väl hemma insåg jag att om jag landar i soffan så blir ingenting gjort så jag tog ett snabbryck med dammsugaren och kilade ner med soporna innan jag värmde min middag och satte mig ner! Det tog emot som tusan men det är ärligt talat rätt skönt sen när det är avklarat. Annars blir det bara "kampen mot klockan" för att få undan det innan jag ska hämta Joakim på stationen och det är så himla jobbigt.

Helgen? Den bjuder på planering inför nästa vecka. Förmodligen lite tvätt och eventuellt lite badrumsstäd för det har jag inte hunnit med. Jätteroligt. Inte. För övrigt får vi se vad vi känner oss sugna på, helt enkelt!

Inga kommentarer: