onsdag 2 mars 2016

Men... Blogger Boot Camp då?

En hade ju lätt kunnat undra om jag ska på Blogger Boot Camp i år. Med trött hälsena och alla förkylningar och influensor plus en sambo som jag bara träffar på helgerna så att BBC innebär en missad helg med sambo. Men - det är klart jag måste åka på Blogger Boot Camp. Sova över hos Stinne och ha sällskap till KTH-Hallen, träffa Sofia och Mela och Katta och Nilla och en massa andra härliga människor och träna kul grejer.

Från början hade jag satt upp ett schema som innebar en massa löpning. Urban Trail med Team Nordic Trail, intervaller med Urban Tribes och sånt. Men nu har jag liksom inte sprungit nånting alls på typ två månader och det lär inte vara jättebra om jag ger mig ut och kutar en massa så då tog jag mig i kragen och mailade iväg en förfrågan om att byta pass. Ut med löpningen, in med "utanför komfortzonen". Och inte bara utanför utan på en helt annan planet....

Dagen börjar INTE med traillöpning. Nä. Den börjar med yoga på engelska med Shay Perez som är en riktig yogakändis men som jag inte vet så jättemycket om. Det blir spännande! Sen ska jag på Ergonomatrix med Naprapatjonas och det ser jag enormt mycket fram emot. Nya roliga rörelsemönster, tänker jag mig - och en massa utmaningar.

Sen tänkte jag att jag skulle springa intervaller före lunch men den planen rök så då blir det Gymnastic Playground i stället. Jag som effektivt har undvikit alla gymnastiska övningar sen jag gick ut högstadiet ska alltså försöka mig på sånt. Joråsåatteh... tur det är lunch efteråt!

Efter lunch ska jag träna på handstående, passet "All about the handstand" var egentligen mitt enda pass utanför komfortzonen enligt planen men nu känns det nästan som det minst läskiga :-D Sen blir det ett yogapass till, Yinyasa som förmodligen har en hel del yinyogainslag och som alla vet så är jag inte jätteförtjust i yinyoga.

Belöningen för att jag har gjort alla de här läskiga sakerna blir att jag har kvar passet "Spring dig skadefri" som kändes relevant i sammanhanget och ska man nu prompt göra nånting som eventuellt irriterar en skada så kan man ju ta det som det sista passet i alla fall så inget annat blir lidande, tänkte jag.

Så om jag trodde att jag skulle på BBC och springa, springa och springa så trodde jag alltså fel. I stället ska jag yoga och möta mina rädslor för att vara klumpig, vara upp och ner och ramla i golvet. Så kan det gå :-D Ses vi? Det finns platser kvar, har jag hört! 

Inga kommentarer: