söndag 6 mars 2016

Söndag. Keep up the good work.

I dag skulle jag ha sprungit Stävie Trail. Fast jag valde att skicka tillbaka startplatsen till arrangörerna så att de kunde sälja den igen och få in dubbelt så mycket slantar till sin insamling. 13 km är oändligt långt just nu när jag tittar avundsjukt på alla löpare jag ser, klämmer på hälsenan och konstaterar att den fortfarande är alldeles för tjock och att den där specialisten gärna får boka in en tid åt mig snart....

I stället blev det lugn söndagsfrulle och Vasaloppet på tv. Efter lunch drog Joakim ut och sprang en sväng och jag utnyttjade tiden till att förbereda veckans PT-pass och fixa lite annan admin.

Eftermiddagarna försvinner alldeles för snabbt på söndagar - laga middag, äta vid fyra, fixa i ordning i köket, Joakim packar, åka till tåget. Kommer hem till tom lägenhet (förutom katterna och tack och lov för deras sällskap!) och drar igång mina praktiska grejer. Packa, plocka fram kläder, fixa chiapudding och frukostmacka, hänga tvätten.

Sedan rullade jag ut yogamattan och förkovrade mig i dagens halvtimme där jag fick kämpa lite med katterna om platsen på mattan. Med det avklarat var det bara att sjunka ner i soffan med en hel pomelo och en kanna te. Veckan är förberedd, schemat klart - bara att köra. Det blir en tuff vecka men jag är redo!

1 kommentar:

Pelle sa...

Så synd att du inte var med. Blir det ingen löpning alls nu?