onsdag 13 april 2016

Bläh. Tur det finns skivstänger...

Jag var aptrött i morse men efter en stunds fundering valde jag ändå att börja dagen på gymmet eftersom tid fanns pga en kunds avbokning av morgonpasset. Jag körde ett ganska chillaxat benpass med fokus på teknik och stabilitet hellre än tunga vikter eftersom det kändes mest välbehövligt och nog hann jag bli trött ändå. Sen blev det dusch och fix och latte och macka på väg mot kontoret.

Tur var väl det att jag började dagen med träning. Det är inte så ofta jag skriver om mitt "vuxenjobb" men alltså.... Jag var lite för kvick på tangenterna i ett mail vilket resulterade i världens jordbävning och en halvoffentlig utskällning (man kan kalla det feedback om man känner sig riktigt vänlig) som jag inte uppskattade. Men jag valde att stå högt på feedbacktrappan, klargöra missförstånden och göra som jag blev tillsagd och så behöver ingen veta att jag mentalt stod och slog knut på skivstänger för att inte bli fly förbannad och säga upp mig på kuppen. Har dessutom satt mig själv under administration och låter hädanefter min chef godkänna utskick som kan innebära liknande situationer.

Man blir trött av att vara arg och man blir trött av att känna sig som syndabock när alla andra bara "tvättar sina händer".

Men tack och lov var det dags att ge sig av mot gymmet och där har jag åtminstone ingen som sitter och smygbedömer min prestation och det är bara mitt ansvar att kunden är nöjd med sin PT. Det kommer inte heller nån feedback via andra konstiga kanaler utan jag får veta direkt om något inte skulle vara okej och får möjlighet att åtgärda det. Vilket jag tycker är ett betydligt roligare sätt att jobba på!

Efter ett ärende i stan var det så småningom dags att åka hem där jag möttes av mina katter som alltid tycker att jag är helt fantastisk. Det var rätt välbehövligt i dag. Egentligen hade jag behövt en kram av Joakim också men det får vänta några dagar! Tills vidare får jag nöja mig med fyrbeningarnas omsorg.

Kolla på de här stjärnorna. Kan man bli annat än avspänd och lycklig av att titta på de här fluffiga magarna?

Inga kommentarer: