torsdag 21 april 2016

Torsdagsflow

Ahhh.... vissa dagar bara har man FLOW. Som i dag t ex.

Fåglarna väckte mig redan vid fem (nackdelen med att sova med öppet fönster så här års!) men jag låg kvar tills klockan ringde halv sex. Upp, kattfrukost, egen frukost, bre frukostmacka, iväg tjugo över sex. Det innebar att jag inledde mitt träningspass klockan nollsjunollnoll. 55 minuters fullt fokus.

Uppvärmning och prehab axlar, bänkpress teknik, bänkpress med dubbelstopp, axelpress med hantlar, smalbänk - för första gången i bänkpressen eftersom den var ledig och tjoho, jag grejar 20 kg i smalbänk nu! Seger! Sen var det dags för "småpyssel" - i dag tricepspress, smala armhävningar på bosu och bamsecurls i dubbel kabel. Det var vad som hanns med, jag pep in och bytte om och hällde i mig en proteinshake och sen var det ut i gymmet igen och träna kund.

Morgonens andra kund hade bett om utepass och löpcoaching och jag var inte svårövertalad. En solig vårmorgon liksom, klart man måste ut! Vi traskade ner till Slottsparken, joggade lite, körde löpteknikövningar och sen några set 30-20-10-intervaller. Superskön start på torsdagen!

När vi var klara var det dags för snabbdusch och snabbfix för mig och jag sladdade in på kontoret 10.15, bokat telefonmöte 10.30 ;-) liiiite tajt planering men hey, det löste sig. Sen var det en helt vanlig ovanlig arbetsdag, en sån där då det var helt hopplöst att sätta sig och fokusera på en uppgift för det var hela tiden nåt annat som pockade på min uppmärksamhet. Håhåjaja, så är det ibland helt enkelt. Turligt nog har jag trevliga kollegor att avreagera mig hos!

Eftermiddagskunden hade avbokat så efter avslutat kontorsjobb var det bara att styra cykeln hemåt för en ledig kväll. Mycket skönt faktiskt. Jag har bara ett yogapass kvar att göra i dag och det ska jag alldeles strax ta tag i!

Inga kommentarer: