tisdag 26 april 2016

En annorlunda tisdag. Fast bra!

Jag kände mig sådär lagom seg i huvudet i morse (champagne är gott men riskfyllt!) fast det gick snabbt att vakna till. Inte minst för att jag hade en kund inbokad för löpcoaching klockan åtta på Bulltofta så det var bara att cykla dit och rocka loss.

Det var blåsigt men helt okej att vara ute och vi begav oss runt en liten sväng innan vi körde löpskolning i en skogsdunge och sedan backe. Först teori och praktik, sedan 5 backintervaller, lite vila, sen 3 backintervaller. Med det avklarat blev det transport till utegymmet för lite bålträning och avslutande stretch. Jag var vaken - och som bonus hade jag kört löpskolning och sprungit tio varv i backen = rehablöpning avklarad. Heja mig!

Med anledning av det trilskande avloppet i köket var det sen dags för mig att jobba hemifrån och invänta samtal och besök från Spolpågarna. Det gjorde att dagen gick snabbt och hux flux var jag tvungen att packa ihop mig och bege mig mot gymmet för att ta mig an dagens två gymkunder. Jag hade egentligen tänkt cykla men det blötsnöade på tvären (seriöst, sista veckan i april?) så jag fegade ur och tog bilen vilket jag var ganska glad för. Bara att gå från parkeringen till gymmet räckte gott och väl i det vädret!

Två PT-kunder är snabbt avklarade och jag var strax på hemväg igen. Middag, lite kattmys, en kvarts yoga och sen ledig kväll. Knappast nån högoddsare att kvällen bjuder på Biggest Loser innan läggdags ;-)

Inga kommentarer: