onsdag 20 april 2016

Härlig tisdag. Jag sprang!

Alltså igår. Vilken dag. Faktiskt så härlig att den meriterar hela TVÅ blogginlägg, det ni!

Jag hade "snäll" morgon och åt frukostgröt i lugn och ro innan jag packade väskan, drog på mig löparkläderna och tog bilen ner till Bulltofta. Dumpade alla grejer i skuffen och tog mig ut i spåret själv. En superlugn runda - 2,5 km på typ 18 minuter så inga monsterhastigheter precis. Jag sprang det jag orkade och gick däremellan bara för att känna på löpningen lite.

Klockan närmade sig nio och jag var genomvarm och genomlycklig och redo att ta emot en PT-löpkund. Vi nötte lite uppvärmningsövningar, teknikövningar, löpskolning, stegringslopp och 15/15-intervaller. I väldigt varierat aprilväder - halv storm, full sol, några regndroppar och gråväder om vartannat. Som alla vet så tycker jag jättemycket om att löpcoacha så när vi var klara klockan tio var jag väldigt nöjd med min start på dagen! PLUS jag hade inte ont i hälsenan, bara en sån sak :-)

Full fart mot jobbet, raka vägen in i duschen för världens snabbaste dusch och sen kontoret. Full fart hela dagen med avbrott för nya lunchrätten "sushiburrito" på nya sushistället i Dockan. Supergott!

Sen var det dags för mig att galoppera till gymmet och träffa en PT-kund och sen upp i stan för att möta upp Anna som skulle göra mig sällskap på 4good-kvällen (som föräras ett eget inlägg strax). Vi tog en varm macka på Espresso House och gick sen till Palladium och njöt av kvällen.

Efter eventet åkte vi hem och sen var det det vanliga problemet med att lugna ner hjärnan som var inställd på full fart efter all inspiration. Jag satt och läste och åt äggmacka till elva och ändå var det svårt att somna. Turligt nog hade jag inbokad sovmorgon i dag också och cyklade hemifrån först runt halv nio efter frukost i lugn och ro. I dag har det inte blivit nån annan träning än cykelturen fram och tillbaka plus lite studs med PT-kunder - i morgon blir det annat av. 

Inga kommentarer: