måndag 11 april 2016

Dagen då jag hann med precis allting

I dag har jag hunnit med att träna själv, att vara PT, att jobba på kontoret, att gosa med mina katter och att vara NMT-instruktör. Inte illa för en helt vanlig måndag, eller hur?

Jag var visserligen inte jättepepp på att gå upp när klockan ringde men fåglarna sjöng och katterna ville ha frukost så jag tog mig upp ändå. Efter te och frukostgröt kändes det bättre så jag gav mig av mot gymmet.

Egenträning på programmet - rygg och mage. Axelprehab först i vanlig ordning, sen körde jag lite omvända kryssdrag också och så blev det kronlyft med pronerat grepp för att få lite mera aktivering i bröstryggen. Hatälsk på den övningen! Latsdrag och T-bar-rodd fick avsluta ryggdelen. För magen blev det atomic situps, knä till armbåge på BOSU och så avslutade jag med tre superset om tio crunches på balansboll + 10 burpees. Instant pulshöjare!

Sen duschade jag och övergick till PT-rollen ett tag innan jag fortsatte till kontoret. En helt okej dag där det dock märks att jag ibland hamnar lite i kläm mellan olika aktörers förväntningar, kan man säga... Cyklade hem vid fyra och tog mig tid att sitta och klappa katter och äta mat i lugn och ro innan det var dags för NMT-uniformen och ett pass på Bulltofta.

En strålande vacker vårkväll och gänget bjöds på ett klassiskt löppass i dag. Uppvärmning, löpskolning, stegringslopp, ett rejält intervallpass och lite parfys på slutet. Bra pass som funkar när jag inte får hålla på och springa och sånt men deltagarna ska ha sig en genomkörare!

Nu är det kväll, det skymmer utanför men färgerna är så galet vackra att jag väntar med att dra ner gardinerna bara lite, lite till. Landar i soffan framför Biggest Loser med te och grov kvällsmacka och klappar katter och andas. I morgon blir en lång dag men även den har alla möjligheter att bli en bra dag!

Inga kommentarer: