måndag 4 april 2016

Träning tar det utrymmet som träning ska ta!

Jag skulle ha en PT-kund i morse men hen avbokade vilket gav mig hela morgonen för mig själv. Planen var att köra kundpasset, träna själv en timme, snabbduscha och vara på kontoret senast 10.30. Jaha, tänkte jag, men så bra - då kan jag vara på gymmet halv åtta, träna en timme och vara på kontoret vid nio eller senast halv tio.

Jo, tjena. Träning expanderar nämligen och fyller hela det utrymmet som finns tillgängligt om man inte håller ordning på den! Så även i dag.

Så jag var på gymmet halv åtta och drog igång ett överkroppspass. Axelprehab, lite rörlighet, bänkpressteknik och bänk med dubbelstopp. Lagom tills jag började på axelpressar i smith dök min PT-kollega upp och skulle ha passning i bänken. Sen blev det som det blev med lite småsnack mellan seten. Jag körde smalbänk också, sidolyft i kabelmaskin, tricepspressar med rep och 21'an som avslut. Ja och sen hade 1½ timme gått och jag var tvungen att ta och duscha och fixa i ordning mig inför kontorsjobbet som jag sladdade in på strax efter halv tio. Japp....

Det ironiska var att jag var lite sådär sugen på att träna, funderade på att stanna hemma eller bara smådutta lite på gymmet innan duschen - och så blev det sådär som det ofta blir. Att jag kan hålla på och greja hur länge som helst om jag inte har nån tid att passa. Kan inte bestämma mig för om det är tragiskt eller roligt!

Det var nog en bra ide att inleda med träning för dagen har varit ganska tuff emellanåt. Att det ska vara så svårt att bara göra som jag säger..... Nåväl, bortåt eftermiddagen var det dags att rulla bort till gymmet igen för eftermiddagens kunder och sedan äntligen hem. Lång måndag - kort tisdag väntar och det känns bra!

Inga kommentarer: