lördag 28 juli 2012

Backintervaller!

Korta backintervaller var dagens meny och jag mötte upp Joakim på Bulltofta. Kvavt ute som sjutton, jag bara väntade på åskvädret, men nu har det givetvis lättat lite igen. Uppvärmningsjogg, löpskolning, stegringslopp. Sen 15 x 35 m backe, uppdelat på 3 set där vart och ett avslutades med 5 upphopp, 2 min vila mellan seten. Första setet kändes som en baggis och vilan var jättejättelång, men det blev tyngre sen. Vågade inte trycka på för fullt eftersom jag inte ville belasta min bråkande ljumske men det blev ändå bra fart, bra teknik och hög puls! Och bisarrt varmt och svettigt, det bara rann av mig.

Joggade tillbaka mot fritidsanläggningen, körde 3 set dips på broräcket (det är alltid lite jobbigare när man hänger där i luften med en kompis som håller i benen!) och sen hittade vi en lämplig gräsplan och jobbade armhävningar, rygg och mage. Stretch och lite småsnack innan det fick räcka för i dag och så joggade jag hemåt. Har öst i mig väldigt mycket vatten och försöker hitta energi för en dusch!

På dagens program står en eftermiddagskonsert i Folkets Park och eventuellt middag nånstans på stan i kväll, vi får se vad det blir av projektet...

Inga kommentarer: