fredag 6 juli 2012

Hamstringsfredag....

Efter jobbet styrde jag bilen mot stormarknaden som snart stänger. För att ta en hamstringsrunda och bunkra sånt vi ändå behöver, sånt som håller sig. Jag var inte den enda som hade fått en sådan idé och det börjar gapa tomt på hyllorna. Socker - slutsålt, men ekologisk sirap och lönnsirap fanns det. Mjölet nästan slutsålt, väldigt glest i mjölkkylen men jag lyckades norpa några smörpaket och 15 eko-ägg (varav ett krossat men det orkade jag inte gnälla över) till eftermiddagens bakning. Fond, salt, örtsalt, B&J-glass till frysen - everything goes. Råkade småprata lite med ett äldre par där mannen tyckte att jag skulle gå och prova skor för det var minsann 75% rabatt och det lönade sig ju verkligen! Fast näe. Jag är övertygad om att hans plan var att avleda min uppmärksamhet så att hans fru kunde ta sista påsen dinkelmjöl ;-)

Det blir lite konstig stämning när man märker att alla, verkligen alla, är där för att bunkra måste jag säga. De flesta verkar vilja ha samma varor också, intressant dock att varken läsk, chips eller godis verkade vara något större dragplåster - än alltså. Det kanske ändrar sig när de sänker priserna ännu mer?

Jag har bakat finfika till NMT-gänget eftersom vi har pratat om gemensam fika efter morgondagens efterlängtade hinderbanepass. Rejält pyssligt recept och mycket disk att ta hand om ;-) Men gott blev det. Och så har jag tittat på en väldigt dramatisk Tour de France-dag där många åkte i asfalten, några valde att kliva av och resultatlistan blev ordentligt omskadad. Väntar otåligt på intervjuer och mer info om vad som egentligen hände därute på vägen!

Jo, og så tar jag vilodag i dag. Instruktionen från Femkamps-Daniel inför morgondagen var att se till att vara ordentligt utvilad för det blir ett tufft pass. Så då behövde jag inte köra spyintervaller i dag. Spar dem till på måndag som belöning efter besök hos tandhygienisten :-)

Inga kommentarer: