tisdag 24 juli 2012

Feeeeed me!

Medan jag cyklade hem från jobbet upptäckte jag att jag var hungrig. Inte bara sådär lite småhungrig så att jag behövde mellanmål, utan GE-MIG-RIKTIG-MAT-NU-ANNARS-DÖR-JAG-hungrig. Intervallpass på schemat som jag egentligen hade tänkt springa innan middagen, men okej. I magen fanns bara ett gigantiskt hål där T-Rex satt och hojtade Feed me! Feeeeed me! FEEEED me!

Snabb översyn av kylskåpet gav som resultat att det fanns en pastarest med svamptapenade, mandel och tomater som kunde värmas och ett paket bra chorizo. Nåt snäpp upp från makaroner med ketchup men helt okej med en rå morot till.

Min mat- och sovklocka är ganska pålitlig så jag begrep inte helt varför den skulle löpa amok i hunger strax före fem. Hm. Vad åt jag för lunch? Pizza, på solterrassen. Aha. Det var varmt, så jag åt inte hela pizzan, och jag vet att jag inte håller mig mätt så länge när jag äter pizza även om det här var en riktigt bra variant. Eftermiddagsmelliset blev sen bara en ynka Clif Bar som jag tuggade lite förstrött på medan jag fajtades med en bokföringsfil. Alltså MAT nu, intervaller senare - när det har blivit lite svalare. Flexibilitet i schemat är bra!

Inga kommentarer: