tisdag 24 juli 2012

Jag-börjar-sent-morgon

Eftersom jag jobbar 75% och har lyxen att förlägga mina arbetstider fritt (inom vissa gränser givetvis) så försöker jag passa på att börja kl 10 någon dag i veckan. Om det fungerar med kalendern i övrigt, det beror ju lite på inbokade möten, efter-jobbet-aktiviteter och sånt också.

Börjar jag 10 kan jag sova minst till 8, kanske till halv nio. Fast oftast väljer jag att be J väcka mig innan han drar, runt 7. Det ger mig nämligen gott om tid för min favoritaktivitet på morgnarna: att såsa :-) Det innebär att äta frukost i lugn och ro, läsa hela tidningen, duscha länge, morgonkramas med alla katter, ta en extra kopp te, slösurfa och sånt. I dag har jag också hunnit med att slänga in en tvätt med sånt som bara tål 30 grader och därför alltid ligger kvar i en hög hur länge som helst. Fint!

Solen strålar ute och jag ska cykla till jobbet - i korta cykelshorts och linne. Det var ett tag sen men denna vecka blir tydligen en riktig sommarvecka. Jag klagar då inte :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Såsning på morgonen är underbart! Och iböand lite farligt. :)
Imorse gick jag upp efter en snooze på klockan (alltså kl6) och tyckte inte att jag såsade runt något nämnvärt men klockan var ändå 8 när jag kom till jobbet... Och då tar det inte särskilt lång tid för mig att cykla till jobbet...
Jag lämnade jeansjackan hemma idag och cyklade i kortärmat! Vågat!