tisdag 10 juli 2012

Färdigpackad!

Jag ska på tjänsteresa med en sån där effektiv människa. Ni vet, en sån som är expert på att packa minsta möjliga, alltid reser med bara handbagage och fixar att peta ner alla vätskor i "lilla påsen" och ta den genom säkerhetskontrollen.

Puh. Jag är expert på att packa för alla möjliga och omöjliga scenarier, ha med mig en gigantisk necessär "ifall att" och ändå ha en välfylld "lilla påsen" i handbagaget. Men jag kan ju inte motstå en utmaning så jag har ansträngt mig för att begränsa packningen och gått loss på alla varuprover jag hittade för att packa en mini-mini-necessär. Hittade även en genomskinlig necessär i auktoriserad storlek att använda. Nice one. Allt nerplockat i minsta resväskan - och så datorväskan med bok, ipod, pass och pengar.

Träningskläder då? Alltså, det ska tydligen finnas gym på hotellet. Så jag packade "minsta möjliga". Ett par fivefingers, ett par kompressionstights, två linnen med inbyggd bh som faktiskt funkar. Klart. Reser gör jag i löpardojorna, då kan jag springa ute, träna i gymmet, träna yoga på rummet. Minsta möjliga packning och flera möjligheter. Man kan ju inte resa utan träningskläder!

Inga kommentarer: