torsdag 5 juli 2012

Tidiga mornar alltså...

... INTE min paradgren just nu. Trots att jag la mig i skaplig tid i går och kunde sova en halvtimme längre än vanligt eftersom jag började sent (men hade en miljon grejer att fixa innan jobbet förstås) så var det inte särskilt lätt att gå upp i morse. Det är faktiskt intressant - innan jag gick in i väggen var jag så himla morgonpigg men det verkar ha ändrat sig sedan dess.

Jag kickade igång kroppen med en mugg te, en god smoothie på äpple, ananas och nyplockad mynta, och gröt. Gröt är ett säkert kort såna tröga mornar och med lite lönnsirap och färska hallon på blev det rätt lyxigt! Funderade lite över hur kroppen kändes och tyckte att träningsvärken inte var så himla jobbig tills jag insåg att jag grymtade varje gång jag behövde resa mig från stolen. Okej, got it... och det kan mycket väl förklara varför jag var så seg!

Men det var ändå dags att ge sig av så jag tog bilen till stormarknaden för att handla. Den stänger snart och därför är det 10% rabatt på alla matvaror. Himla bra eftersom jag ska ha frukost på jobbet i morgon. Nackdelen är att det numera är rätt mycket storpack kvar... Vi blir 4 personer i morgon och jag har bl a 1 kg brieost och 1 kg hårdost till frukostbordet! Givetvis tar jag hem resten sen för jag vet att det går åt, men det var enklare att handla i morse än att göra det i kväll efter NMT-passet. Passade även på att bunkra lite till nödlådan på jobbet (nötmix, mellanmålsbars, te och sånt) när jag ändå var där.

Nästa station var hemma hos L & J där en hungrig kattkille väntade otåligt på frukosten! Han var på socialt humör i dag så det blev en liten pratstund plus frukostservering och rensning av låda. Sen kunde jag äntligen styra bilen mot jobbet där det inte har hänt nåt vidare intressant i dag förutom en rolig lunch med H där vi som vanligt snackade en massa skit och hade väldigt trevligt.

Och nu - ja, nu laddar jag inför NMT-pass med Spyfys-Ida. Miniportion av gårdagens middag, en persika, några kanelgifflar, te, vatten. Det är varmt ute, hoppas jag har hunnit dricka tillräckligt under dagen bara!

Inga kommentarer: