onsdag 11 juli 2012

Inte mycket till gym!

Svängde in och kollade hotellgymmet när vi kom tillbaka från kvällens middag. Jahapp. Alltså för det första ligger det granne med bastun så det blir typ bikram-gym. För det andra består utrustningen av en träningscykel, en bänk med skivstång och två hantlar. För det tredje ligger det i källarplan och har sjukt dålig luft. Livet är för kort för dåliga gym så där tänker jag inte lägga nån tid! Men det hindrar ju inte att jag kör lite kroppsviktsövningar på hotellrummet i morgon bitti - om jag vaknar tidigt.

Men vi kan ju ta det från början. Jobbade en halv dag, sen drog kollega A och jag till flygplatsen där vi t o m hann fika innan avgång. Det var en rätt hoppig och obehaglig flygresa, i synnerhet landningen tyckte jag var hemsk - men vi överlevde. Taxi till hotellet där A's bokning visade sig vara registrerad med fel ankomstdatum - men hotellet löste det (och hon har tydligen fått värsta sviten att bo i!).

Efter lite inkvartering drog vi ner på stan - jag, kollega A och så A som jobbar inom en annan del av företaget. Downtown Sindelfingen visade sig vara ganska trevligt med ett fint urval restauranger runt ett torg och vi åt en god middag och hade hemskt trevligt. Det var inte mycket tystnad runt bordet! Sen tyckte vi att vi behövde en promenad och det var lika bra att kolla upp var vi ska befinna oss i morgon. Efter lite förvirring (industriområden alltså....) har vi hittat rätt port och tajmat hur lång tid det tar oss att gå dit när vi vet vart vi ska. Så nu har vi stenkoll i morgon ;-) 

Dessutom bestämde vi att om upplägget för den gemensamma middagen är likadant i morgon som förra gången vi var på motsvarande seminarium så ska vi försöka skippa den och gå ut själva i stället. För det var inte så värst kul förra gången....  Skönt att man har kollegor med sig som också tycker det är okej att vara lite "busiga"!

Nu - välbehövlig dusch och sängen. Hotellfrukost väntar i morgon :-D

Inga kommentarer: