fredag 13 juli 2012

Ctrl+Alt+Del

System reboot. Återställning. Landade hemma 20.45, en halvtimme senare studsade jag iväg i löparskor och kompressionstights. Efter att ha snabbkramat J och katterna och säkerställt att det var helt okej att jag inte orkade hänga med på open-air-film utan helst bara ville springa en runda, duscha, sitta i soffan med katterna och temuggen och sen lägga mig.

Jag vill lägga till att det är guld värt och få förunnat att ha en löparkompis som ställer upp på att infinna sig på parkeringen 21.15 en fredagkväll - tack för sällskapet :-) Vi sprang knappa 6 km i vettigt tempo medan vi pratade om upplägget för morgondagens "egna" NMT-pass för de som är träningssugna men inte ska springa Crazy Race.

Nu har jag landat i soffan - med temuggen plus J's chefs hembakade surdegsbröd med en rejäl skiva brieost och känner mig rätt nöjd med livet. Tjänsteresan har varit ganska bra - inga förseningar, trevligt sällskap, god mat - och jag fixade fredagsfys även om jag var hemma sent. Och det ligger en massa roliga grejer i pipeline kommande veckor.

NU ska jag läsa ikapp alla bloggar jag inte har hunnit med och sen ska jag bädda ner mig i min EGEN säng och sova typ tio timmar innan jag studsar ner till Bulltofta för träningspass i morgon. Gonatt!

Inga kommentarer: