torsdag 12 juli 2012

Ta trapporna!

Kollega A och jag var riktigt eftermiddagssega efter lunch och 1½ timmes föreläsning om ett förvisso intressant, men rätt torrt ämne. Och det var fikadags och många godsaker fanns uppdukade. Men kaffe och frukt hjälpte inte - och vi hade en kvart kvar av rasten. Då sa jag "kom, vi går ut i trappan en sväng!" och kollega A hakade på.

Vi befinner oss på andra våningen i ett hus på fem våningar. Vi tog trapporna hela vägen upp, ner till bottenvåningen, insåg att det fanns ett källarplan också och gick ner dit, upp till BV, ut en sväng i friska luften, trappan hela vägen upp till femman och ner till tvåan igen. Toabesök, vatten, klart! Det blev mycket lättare att hålla sig vaken på andra eftermiddagspasset sedan!

Så du som precis som vi är fast i tråkiga "sitta-stilla-hela-dagen"-möten - gå en sväng i trappan! 

Sen får jag erkänna att dagens lyx var att workshopen slutade en timme tidigare än planerat. Så vi kunde ta en promenad i solen och kolla lite i affärer innan vi vände hem till hotellet. Busiga och socialt missanpassade skandinaver som vi är så äter vi middag på egen hand i kväll innan vi lägger oss tidigt :-)

1 kommentar:

Suzan sa...

Bor på ett 23 våningshotell men ska fanemeig ta trapporna EN gång minst innan vi åker hem ;)