måndag 9 juli 2012

Intervallstege - check!

ÅH vilket underbart jobbigt intervallpass det här blev, och vilken fart i benen - i synnerhet efter gårdagens långpass!

Upplägg: 4x2 min/1 min vila, 3 x 1 min/30s vila, 5(4) x 30s/30s vila - det skulle alltså vara 4 x 30 sek-intervall men eftersom jag tydligen inte ens kan räkna till 4 i slutet av ett intervallpass så blev det 5.

2 min-intervallerna låg runt 4:45 i fart, 1 min-intervallerna runt 4:15, och på de kortaste intervallerna kände jag av gårdagens pass litegrann och lyckades därför inte trycka på ordentligt. Eller så vågade jag inte. För jag borde ligga sub4 på såna korta intervaller annars. Satt nog mer i skallen än i benen och jag ska definitivt köra detta upplägg igen för det var rätt roligt. 2+1-intervaller är annars ett upplägg jag ogillar starkt, men när det bara är 4 upprepningar och sen kortare intervaller efter det funkar det helt okej.

På vägen hem var jag för övrigt förbi Sportlife och hämtade ut mitt nya gymkort som jag köpte eftersom de hade ett väldigt bra erbjudande hos Groupon. Så nu har jag kort på två kedjor och massor med gym att välja på :-) I morgon blir det dock "hemmagymmet" på U-holmen eftersom jag har en träningsdejt ;-)

Inga kommentarer: