onsdag 25 juli 2012

Hinderbanepass med handikapp

Vi körde ett hinderbanepass i dag men tyvärr fick jag bryta tidigare än tänkt så det blev inte så mycket av det. Irländska bordet är således inte avklarat än :-( Men jag fick bra snits på minfältet och jag vågar fortfarande kuta upp på "välta muren" och hoppa direkt ner. Det var däremot det hindret som drog upp en gammal sträckning i en ljumske. Som jag VET att jag måste vara försiktig med när jag springer tuffa intervallpass för jag behöver stretcha väldigt noga efter passet. Och vad missade jag efter intervallpasset i går: Jo, stretching. Skyll-dig-själv-varning alltså.

Men jag fick ändå till en timmes träning inkl. uppvärmningslöpningen (det var typ 29 grader varmt så det var uppvärmning på riktigt!) och eftersom det var bra väder hängde vi helt enkelt kvar ute i Revinge och åt matsäcken och snackade skit. Och det var inte heller helt fel på en solig onsdagkväll :-)

I morgon blir det återhämtningsdag och massage vilket förhoppningsvis hjälper till att återställa högerbenet och så får jag ju jobba på med det lite själv också. Tanken är att jag ska kunna styrketräna på fredag i alla fall.

Inga kommentarer: