tisdag 3 juli 2012

Tisdags-mysjogg...

Efter gårdagens övningar var det definitivt inte fart jag hade i benen. Så vi drog till Skrylle för en mysjogg - Joakim hängde med mig och J sprang själv medan vi lufsade runt sjuan. 7 km i 6:30-tempo vilket var hyfsat behagligt när jag väl blev varm efter 2 km. Fast i varje uppförsbacke och varje gång jag försökte sätta lite mer fart strejkade baksidorna helt enkelt och det är väldigt svårt att springa bara med lårmusklerna :-D Det var nog tur att jag hade sällskap i dag för annars hade jag gett upp ett antal gånger på vägen, det är helt klart enklare att springa med draghjälp!

Ryktet säger att det är Spyfys-Ida som håller i NMT-passet på torsdag. Ett Ida-pass ovanpå två gympass den här veckan. Det blir nog fint det! Tekniskt sett har jag planerat att jag ska springa spyintervaller på fredag men vi får väl se hur det går med den planen. Om jag har några ben kvar alls..... 

En varm dusch, middag och en folköl på det och så Morden i Midsomer gjorde det här till en riktigt fin tisdag! Förresten försöker Barnabys fru hiva med honom på militärträning vilket vi skrattar gott åt här hemma ;-)

Inga kommentarer: