tisdag 8 april 2014

Glädjekick - två gånger!

Det finns småsaker som kan pigga upp en alldeles vanlig smågrå tisdag. Som gympass och B.A.B.Y. Runners Team, till exempel.

I morse hade jag ett möte med Friskis & Svettis för jobbets räkning. Det hade jag förlagt till 8.30 för att ha möjlighet att köra ett pass på gymmet innan. Väldigt praktiskt. Fast sen, efter att mötet var bokat, landade det in ett PT-pass i går.... Så jag laddade väskan i går och bestämde mig på att gå på dagsformen - och i morse kände jag mig rätt sugen på att leka lite i gymmet. Så blev det.

Jag discogymmade på riktigt - bröst och armar. Bänkpress, dips, chest flyes och så en rejäl omgång övningar för triceps och biceps. Det var riktigt roligt att gymma i dag och jag ville egentligen inte sluta men hade en tid att passa..... Efter mötet drog jag vidare mot jobbet via Coop för att fylla på mellanmålslagret, fastnade i en broöppning men kom ändå dit precis i tid.

Efter avslutad arbetsdag rejsade jag hem, plockade upp Joakim på vägen och så var det dags att peta i sig mellanmål inför kvällens löpning. För dagen: grov macka med keso och blåbärssylt, te, ett päron och några bitar brieost. Jag småjoggade ner till Bulltofta i mina snabba knallgula Saucony Kinvara och matchande gul reflexjacka (solen vill inte lysa så då får väl jag göra det!) och mötte upp ett taggat gäng.

I dag var det dags för genrep inför Vårruset - ett varv på 5 km-slingan. Som är en hel del jobbigare och backigare än Vårruset och med tanke på att vi sprang på 34 minuter i dag så kommer alla att sätta fantastiska tider när det väl är dags! Vi inledde med lite uppvärmning och avslutade med lite styrkeövningar för ben och bål innan vi avrundade passet med stretch. En skön kväll - och massor med energi.

Nu är jag laddad, glad och nöjd och det behövs inför morgondagens utmaningar.

Inga kommentarer: