fredag 18 april 2014

Gomorron långfredag!

Joakim gick upp aptidigt för en fisketur. Jag låg kvar i sängen jag... ett tag i alla fall. Sen blev det grötfrukost, kattmys, hänga tvätt och plocka undan lite innan jag stack till Friskis för att hänga på låset tillsammans med ett femtital andra klockan tio!

Martins program "komplementträning för löpning" stod på schemat. Det är helt ärligt inte det roligaste programmet jag nånsin har kört men jag tänker att jag kan hålla ut i sju veckor ändå!

Frivändningar. Jag vet inte varför det låser sig så i huvudet, jag har ju fixat 40 kg men just nu är 35 kg väldigt tungt. Jag tror att jag får smyga upp vikten lite. Knäböj lider lite under samma problem - jag har gjort åttor med 70 kg men just nu känns treorna tunga med samma vikt. Sen har jag en ryggövning som jag älskar men den är tung så inihelvete. Och så boxjumps och utfallshopp för explosivitetens skull. Det bränner alltid fint i låren efteråt men roligt - nja. Men nånstans är det tillfredsställande att kunna bocka av att jag faktiskt har gjort "mina måsten" de två gånger jag ska denna vecka och kan göra sånt som är roligt utan dåligt samvete!

Jag tog god tid på mig att stretcha och duscha efter passet och stack sen och handlade en sväng på hemvägen. Efter en lättare lunch väntar nu lite softande innan familjebesök.

Inga kommentarer: