söndag 13 april 2014

Veckans träningssummering. Och nästa veckas plan.

Tänkte göra en liten summering av hur veckan har sett ut såhär direkt efter en löparlägerhelg. Kapaciteten brukar inte vara på topp men jag har ändå hunnit med en del kvalitetsträning tycker jag.

Måndag var jag sjukt trött men jag hann ändå med både jobbcykling och ett PT-pass som visserligen var av det mildare slaget men ändå.
Tisdag var jag gymsugen så jag körde bröst och armar på Friskis på morgonen. På kvällen kändes det fint med lugn distanslöpning med B.A.B.Y. Runners Team och i tillägg gick och joggade jag ned till Bulltofta också för att få lite cirkulation i trötta ben.
Onsdag var det tandläkarbesök som tog musten ur mig så det blev bara cykelpendling.
Torsdag bjöd på skön, skön sovmorgon, cykling till och från jobbet och cykling till och från Friskis för sköna IntervallFlex på kvällen. Fabulous.
Fredag var det PT-pass med HIT-tema och jag trodde jag skulle dö flera gånger om. Armarna och övre rygg är fortfarande rätt sargade efter den omgången.
Lördag var jag instruktör på NMT och kände inget sug efter egenträning men en skön promenad i Västra Hamnen blev det på eftermiddagen.
Söndag avrundade jag med ett högintensivt pass i buren på Friskis.

En vecka med ganska lite löpning men det är okej. Jag har byggt flås och kraft på andra sätt och att ta en lugnare löpvecka emellanåt är helt okej bara det inte blir för ofta. Kommande vecka ska det springas mera.

Måndag ska jag till gymmet och köra löparstyrkepasset som PT-Martin har gjort och så instruerar jag på kvällen.
Tisdag blir det förmodligen ett HIT-pass på gymmet under dagen och så är det B.A.B.Y. Runners Team på kvällen då jag inte är ansvarig instruktör om jag minns rätt. Så jag ska "bara" fokusera på att springa.
Onsdag funderar jag på att delta på NMT eller hänga med Coach K Runners i St Hans backar. Lite backträning är inte fel!
Torsdag är också obeslutat - kan bli NMT, kan bli buren på Friskis.
Långfredag är det nog läge att ta sig till gymmet för löparstyrka om det ska bli nåt av'et.
Lördag-söndag är öppet - jag vill springa ett långpass och kanske köra ytterligare ett högintensivt pass.

Inga kommentarer: