tisdag 22 april 2014

Vet du om att Yogobe finns?

B.A.B.Y. och B.A.B.Y. Runners Team Sverige samarbetar med Yogobe. Och just nu kan du testa Yogobe gratis i 14 dagar med koden babyrunner. Bra, va?

Alla behöver yoga eller annan rörlighetsträning. Jag är inte superbra på den biten själv men jag är väl medveten om att behovet finns. Kanske särskilt för oss som springer och springer långt, för rörelserna blir väldigt enformiga. Fast det kan ta emot att gå på en yogaklass. Har man rätt kläder, hur var det nu med andningen, vilken sorts yoga gillar jag, är det "flummigt", jag vägrar att sitta och nynna mantran.... Jag har yogat regelbundet i perioder och sen "tappat bort" yogan igen för att jag inte hittade rätt plats eller rätt instruktör för mig.

Därför är det rätt bra att Yogobe finns. Yogapass att köra hemma - när du vill och var du vill. Utan att fundera på rätt kläder eller om folk tittar konstigt på dig. Olika instruktörer och olika yogaformer, så att du kan hitta det som passar dig. Du kan stänga av videon och hitta en annan om du inte gillar instruktörens röst eller passets upplägg. Mitt favorithatpass "Happy Hips" finns på Yogobe. Fantastiska Monika Björn som jag upplevde på Be Your Best i höstas har pass på Yogobe. Det finns tekniktips och andningsövningar - ja, you name it. Testa!

Jag har precis själv gjort slag i saken och skaffat mig två veckors gratis testperiod. Just i dag, när jag borde springa backintervaller men känner mig för förkyld, blir det lagom med lite yoga i stället. Och så räknar jag med att B.A.B.Y. Runners Team Malmö svettas för mig i kväll också!

Inga kommentarer: