tisdag 16 juni 2015

Drömträning

Jag försöker egentligen göra sånt jag drömmer om så just på träningsfronten är det lite svårt att beskriva en drömträning.

Men OK, nåt lite kan jag nog skaka fram. Förra året hade Nike en träning där man fick springa med Abeba Aregawi. DEN hade jag velat ge min högra arm för att få vara med på. Att få träffa de där riktiga proffsen tycker jag är svinkul. Till exempel som när jag sprang med Malin Ewerlöf på förra årets Blogger Boot Camp eller att få köra löpteknik med Rubin McRae.

Jag drömmer också om att få köra ett pass i gymmet under PT-Maddes ledning men den drömmen ska jag faktiskt försöka förverkliga under hösten. Med lite kreativitet bör det gå att lösa :-)

Just nu när mina hälsenor är stela och ömma drömmer jag om snabba mjölksyrestinna intervaller på bana. Lätta kvicka steg på optimalt underlag.

Om jag i stället tolkar "drömträning" som "träning jag helst gör en ledig dag" så är det precis det jag har gjort i dag. Traskat in på gymmet mitt på förmiddagen när det är lugnt och stillsamt, gjort mitt pass utan stress och med fokus på bra teknik och bra muskelkontakt i varenda repetition. En övning i taget, ett set i taget, ingen tid att passa. Det är också "drömläge" för mig!


Inga kommentarer: