torsdag 18 juni 2015

Sport på TV

Jomenvisst. Sport på TV i det här hushållet är främst mitt intresse, jag kan inte påstå att sambon är lika överlycklig! Jag struntar glatt i fotboll och handboll och hockey, men tittar gärna på friidrott (älskar att spana på löpsteg :-D), har tidigare följt Tour de France rätt så seriöst men inte så mycket numera. Alla dopingskandaler plus det faktum att jag inte längre har tillgång till danska tv-kanaler har liksom bidragit till den utvecklingen. Eurosports svenska kommentatorgäng blir aldrig samma sak som Ritter & Sørensen på danska TV2 ;-)

Konståkning då? Jo, jag tittar gärna på EM och VM när tv-tiderna är civiliserade, dvs tävlingen går i Europa. Men helst tittar jag live, som i Globen i vintras! På vintersportsidan gillar jag längdåkning och skidskytte också. Har givetvis tittat på ett och annat Vasalopp.

Men det är inte jag som tillbringar helgerna framför Champion's League eller sitter uppe halva natten för att titta på Formel 1. Egentligen vill jag helst träna själv. Men sport som underhållning emellanåt - absolut :-)

Inga kommentarer: