tisdag 2 juni 2015

Glamourös tisdag. Inte.

Grått ute i morse men jag hade inte tid att tänka på det utan stack hemifrån 06.20 på cykeln. Inne på gymmet före sju och drog igång mitt överkroppspass. Den här gången har Madde lagt in ett helt gäng uppvärmningsövningar för axlarna (jättebra och välbehövligt), ytterligare två nya armhävningsvarianter (hur många kan hon egentligen??) och så får jag lov att fortsätta med militärpressen. It's growing on me. Nästa vecka siktar jag på 25 kg minsann! Jag börjar gilla den. Tekniken sitter mer stabilt, jag märker själv när det blir svajigt och lyckas korrigera så att jag trycker rakt upp - från fotsulorna mot taket. Jä! Tjugo i sju galopperar jag in för att ta världens snabbaste dusch och fixa till mig lite innan första kunden klockan åtta.

Kunden och jag betar av ett bra PT-pass och jag utmanar henne litegrann, det känns kul att utforska gränserna ;-) Strax har vår timme gått och näste man är på ingående - en ny kund som jag ska träffa för första gången. Det blir en riktigt rolig konsultation och jag får massor att bita i, känner mig väldigt taggad för ett framtida samarbete! Sen byter jag om till vuxenkläder, packar ihop mina grejer och susar till kontoret där jag startar upp datorn, brygger te och mular i mig macka ungefär samtidigt.

Dagen bjuder på en del utmaningar i huvudsak av varianten "men måste ni vara så korkade?" så att jag får bita ihop och anstränga mig till mitt yttersta för att vara bara lite diplomatisk och pedagogisk. Men ibland är det ju roligt hur vuxna människor kan bete sig.... Dessutom håller jag på med den årliga revideringen av samtliga våra kontrollsystem och det är oändligt tråkigt. Tur att det bara är en gång om året man håller på med det....

När jag ska hem blåser det från alla håll och ösregnar. Wohoo. Kämpar mig hem på cykeln vilket ärligt talat inte är varken kul eller festligt, kommer hem och skalar av mig blöta kläder. Äter, dricker te, blir varm. Klär mig i vintertightsen från Falke (seriöst, det är juni och jag har fortfarande vintertights?), underställströja, vindjacka och min fortfarande blöta regnjacka för jag ska ner till Bulltofta och coacha B.A.B.Y. Runners Team. En löpare i dag. EN. Som dessutom bara kan stanna en halvtimme. Nåväl, hon får en gratis halvtimmes enskild löpcoaching för vi är ju ändå där och lite småblöta båda två så det är väl bara att köra!

På hemvägen sticker jag inom motionscentret. Jag blev nämligen av med min Fitbit i lördags och eftersom jag inte har hittat den hemma trots att jag har letat på alla braiga ställen så tänkte jag att jag kanske har tappat den på Bulltofta och att nån vänlig själ har lämnat in den. Bingo - det har nån vänlig själ! Så nu kan jag jaga steg och registrera sömnmönster igen. Typiskt bra avslut på en annars blöt, grå och oglamourös tisdag!

Inga kommentarer: