tisdag 9 juni 2015

Puh. Dags att lägga den här tisdagen till handlingarna...

Ganska fullspäckad dag och jag känner mig mör måste jag säga!

Tidigt på "vuxenjobbet" i dag. Jobb fram till andra sidan lunch, sen cykeltur tvärs över stan för PT-möte på temat kunder, relationer och sociala medier. Väldigt intressant och trevligt att träffa både min kurskollega C från PT-utbildningen och några kollegor från andra gym!

Sen cyklade jag tvärs över stan igen, tillbaka till mitt lilla gym på Universitetsholmen, för att hinna med min egen träning innan kvällens kundpass. Överkroppspass på menyn och efter uppvärmning och prehab kastade jag mig över dagens armhävningsvarianter. Informerade receptionen om att jag höll på med projekt "enarmsarmhävningar" varpå tjejerna prompt skulle testa och gjorde lite faceplants :-D Lite komplementövningar på det, stångcurl med omvänt grepp (i dag lastade jag på två små gulliga viktskivor på Z-stången, heja mig!) och så militärpress som gick skapligt i dag. Inte superultrakalasbra, men skapligt i alla fall!

Stretch, mellanmål, planering av kundpass och sen ut på gymgolvet och jobba. Serverade lite "lagom" utmaningar i dag men passade också på att påminna om att dessa övningar inte alls hade varit möjliga för några veckor sen och att utvecklingen går på rätt håll. Glad kund - glad PT :-)

Färdigjobbat - bytte om, cyklade hem, hittade mat som snäll sambo fixat i kylen så det var bara att värma och kasta sig över dagens mat för hungriga vardagshjältar. Mycket gott - men ärligt talat hade jag nog ätit papperstallrikar med jordgubbssylt på i dag för jag var skapligt hungrig då eftermiddagsmålet inte riktigt blev av som planerat före träningen! Lesson learned - fler mellanmål i träningsväskan!

Inga kommentarer: