onsdag 24 juni 2015

Späckat schema

Träningsvärk efter alla nya övningar på gårdagens utbildning. Men det fanns ingenting att be för, PT-kund nollsjutrettio = upp och hoppa! Cykla i motvind till gymmet, duscha, kläder och smink på, redo! Efter PT-timmen gällde det att byta om i raketfart, cykla som vinden bort till favoritfiket och hämta en latte och den där fantastiska frukostmackan (surdegsbröd, pesto, kyckling, avocado) och sen in på kontoret.

Jobbajobbajobba - lönebokföringsdags = knappa siffror i högt tempo. Fint flyt i dag, det mesta gick bra, allt i mailboxen fick vänta till i morgon helt enkelt. Lämna kontoret strax efter tre, hemma strax före fyra, ÄTA och packa om väskor. Dubbelt bagage, dubbla uppdrag!

Cykel ner till Bulltofta. Låsa in NMT-grejer i skåp, köra PT-pass med fokus på löpningen. Roligt! Kunden blev varm i alla fall :-) Färdig 1800, svida om från PT-kläder till NMT-instruktörsoutfit, fylla vattenflaskor, bocka av deltagare i appen, uppställning och köra ett pass. Svettigt, inspirerat av gårdagens HIIT, utmanande - men glada ansikten efteråt! Sen cykla hem, andas, äta, landa. Snart dags att packa om väskorna för morgondagen.....

Inga kommentarer: