fredag 23 december 2011

Behagligt mör och lycklig....

... ja, precis så känns det efter dagens pass med coachen. Han utnyttjade möjligheten att träna själv så då fick jag lite bra sparring. Vi körde en uppvärmning med kettlebells, sedan en kombination av triple-x, en snatch-variant och squats. Efter det följde en ganska jävlig kombi av pullups och inverted rows där jag lät ungefär som en brunstig älgko, så som jag fick slita för att fixa de sista repetitionerna. Dagens utmaning - AMRAP på 12 airsquats, 12 kettlebell swings, 5 burpees. Det var ganska jämnt lopp, jag tror Thomas låg två svingar före mig när tiden gick ut men han lät också märkbart mer plågad :-D

Vi avslutade med situps på bänk (det gillar jag för där är jag riktigt, riktigt stark!) och dips på bänk. Och så 1000 m rodd på tid till slut - 3:54 fixade jag och det tyckte jag var ganska bra jobbat.

Jag cyklade hem i grådisigt väder och fixade lite ärenden. Nu har jag en brun kladdig deg som luktar öl som jag tror ska bli vörtbröd om några timmar. Återstår att se om det kemi-experimentet fungerar! Och sen är det JUL :-)

Inga kommentarer: