fredag 9 december 2011

Fina fredag!

En härlig dag trots stormen! Jag satt i mitt lilla "penthouse-kontor" på fjärde våningen i morse och var osäker på om kontorshuset skulle hålla för dagens blåsväder. Utanför blåste flaggorna av flaggstängerna, en efter en....

Vi fick superfrukost i morse. Kollega S hade varit på Gateau och handlat surdegsbröd med frukt och nötter, och kokat ägg och köpt både rostbiff och marmelad. Plus julgodis :-) Senare var det dags för lunch som var supermör grissida med mos och sås och en rejäl salladsportion. Jag klagar inte. Efter lunch gick vi loss på saffransgifflar och julskum!

Vid två stack jag ner till bilen och bytte från högklackade finstövlar till rejäla promenadskor, dumpade handväskan och tog träningsväskan med mig till tåget för en träningsdejt med Suzan. Vi hann med lite fredagsmys på ett fik innan det var dags för fredags-FYS med Martin! Ny release i body combat, nr 50 i raden, och den är verkligen kalasbra. Riktigt bra musik och full fart. Jag gillar! Mera combat till folket :-)

Väl hemma hade jag lyxen att middagen nästan stod på bordet - krispig kyckling och fetaostbulgur från Middagsfrids kasse. Nu är det dags för te och lite kattmys i soffan. I morgon blir en härlig dag med ridlektion, besök hos frissan och så ska jag utnyttja en ensamkväll hemma till att beställa en enorm massa julklappar :-) Och (surprise!!) jag måste tvätta lite träningskläder också. Och handdukar. Ha en fin helg!

Inga kommentarer: