torsdag 8 december 2011

Vilodag och vinterdäcksdags

Så duktiga var vi i dag att mannen lämnade in bilen för att få den servad och sätta på vinterhjulen. Känns som om det börjar dra ihop sig till vinterväglag så smått.

Jag hade egentligen planerat att jag skulle till gymmet innan jobbet i dag. Men när jag kom hem från stallet i går kväll var jag helt enkelt SLUT på riktigt. Och väl medveten om att de där extra morgontimmarna i dag behövdes för att sova ut ordentligt, så det gjorde jag - och cyklade sedan till jobbet i blåsvädret. Jag har plockat fram vintercykeltightsen med reflextryck och allt, och jag tycker de är höstens bästa investering. Så sköna att cykla i! Efter en väldigt effektiv arbetsdag cyklade jag hem så det blev totalt 16 km cykling i dag vilket väl inte heller är fy skam för en vilodag. Mina lår är fortfarande helt döda sedan styrketräningen i tisdags!

Blåsten tar till därute och jag hoppas inte att det blir allt för hemskt. I morgon har jag nämligen en dejt med Suzan - men håller vi på att blåsa bort så är det inte jag som far fram på vägarna, det lovar jag!

1 kommentar:

Suzan sa...

Sorry för alla korta mailsvar iag, har varit i Halmstad och surfat/svarat på mobilen.
Vi ses imorgon!
Kram!