torsdag 15 december 2011

Nämen om man skulle dra igång den här torsdagen då....

Slösurfar lite, tittar på mörkret utanför och försöker samla tankarna så att jag kan samla ihop rätt grejer för att ta mig igenom dagen i dag. På schemat står lite småplock på hemmafronten innan jag kan cykla iväg till jobbet, håll tummarna för att regnet har dragit bort lagom tills jag ska ut för jag ORKAR inte bli genomsur för femtielfte gången på en vecka ;-) Efter jobbet ska jag gå på Funktionell Cirkel för att det är kul och omväxlande träning - middag finns nämligen färdig i kylen så det är snabbfixat sen. Kvällen tänkte jag lägga på lite julklappsplanering med mannen så att vi inte är ute i allra, allra sista stund - fast vi ska inte fira jul med min familj förrän den 27 december så lite klappar hinner man ju plocka på mellandagsrean om man vill ;-)

Så, vad behöver jag ha med mig för dagen? Ombyte för en dag på kontoret, mellanmål till i eftermiddag, en uppsättning träningskläder + skor för inomhus bruk, vattenflaska, gymkort, hänglås, shaker med proteinpulver att håva in efter passet. Mobil, plånbok och sånt. Ungefär så!

Jag har träningsvärk på riktigt i dag och värre lär det bli. Ridinstruktören hade nämligen allsköns ondska för sig i går så jag var ganska mör efter lektionen. Men också rätt lycklig, för jag fick rida en häst jag inte har fått rida på jättelänge, och han var precis lika fin och underbar som jag kom ihåg honom. Ytterligare ett bevis på det där med kemi - han och jag funkar kalasbra ihop helt enkelt.

Inga kommentarer: