lördag 24 december 2011

Jag har julaftonsjoggat - har du?
Jag har julaftonsjoggat :-) Och det var underbart, jag hade väldigt mycket spring i benen! Låg runt 5:30-5:45 mesta tiden med enstaka gåpauser bara för att njuta av utsikten, vädret och världen i allmänhet. 7,2 km blev det på trekvart ungefär och det var lika härligt hela vägen. Mötte en familj som var på väg att stuva in sig i bilen där pappan tittade rå-avundsjukt på mig och sa "det där ser JÄTTEskönt ut!" och det var jag ju tvungen att hålla med om. För det var jätteskönt.

Fler julaftonsjoggande bloggläsare? 

Innan jag sprang hade jag fixat laxmousse och jul-tiramisu, sedan hade jag lyxen att julgästerna plockade fram lunchen medan jag duschade. Grymt bra planering helt enkelt :-)

Status efter i går: Mina armar är så stela att jag knappt kan sträcka på dem. Mina biceps fick sig en rejäl omgång och underarmarna ska vi bara inte tala om. Men benen och resten av kroppen verkar vara i finfin form och jag bara antar att Thomas har åtminstone lite träningsvärk också, annars är det orättvist.

Kalledags snart, sedan ska jag fixa älgen, ankan och grönsakerna. Nån annan får skala räkorna och fixa såsen till laxmoussen tänker jag, lite support måste man ändå ha. Rosa bubbel på kylning och maken ska gräva fram en flaska rött. Har inte slagit in en enda julklapp ännu men det hinner jag väl med?

GOD JUL!

1 kommentar:

Suzan sa...

såklart!!! fem km!