fredag 18 juli 2014

Förändring börjar med dig själv.

De senaste veckorna har varit tuffa. Sedan Tjejmarathon har jag känt att jag knappt har hunnit upp till ytan för att andas emellanåt. Kastades rakt in i teambuilding för att sedan ha de tuffaste veckorna på länge på jobbet. När det trycket började släppa var det dags att ta farväl av en älskad fyrbent vän och det har tagit några veckor att komma över de värsta attackerna av sorg och saknad.

Men nu - nu börjar det släppa så smått. Små steg i rätt riktning, lite mer plus på humörkurvan. Solen hjälper till och semestern närmar sig. I kväll har vi varit på Ribersborg och badat, hämtat sushi på hemvägen. Vitt vin hittade jag i kylskåpet - inte helt fel.

Jag arbetar på att förändra mitt liv efter devisen "do more of what makes you happy". Att bli NMT-instruktör var en grej. B.A.B.Y. Runners Team är också en pusselbit i livet. Fast egentligen vill jag ju MER. Lära mig mer, instruera mera, kunna jobba mer på individnivå.

Därför har jag sedan nyår skrapat ihop pengar. Shoppat mindre, sparat mer. Lagt undan skatteåterbäring och extrapengar tills det räckte. För i höst ska jag utbilda mig till personlig tränare. Äntligen! Det ska bli superspännande och lite läskigt. Fast innan dess har jag ännu mer på tapeten. För Sara tipsade nyligen om en inspirationsdag för löpare som hon ska hålla i och på samma sida fanns det länk till information om löptränarutbildning. Jag har ju funderat på det där länge och nu bestämde jag mig för att det var dags att hoppa ut i det okända.

Joråsåatteh... först ska jag träffa Katarina och få mitt träningsschema och sen ha semester. Sen ska jag springa Tough Viking och efter det ska jag gå löptränarutbildning. Springa milen på 45 en månad senare, vila en vecka innan löpinspirationsdagen och direkt efter det kastar jag mig in i två veckors utbildning på heltid. Sen lär jag ju vara i toppform så det är nog lika bra att springa Yddingeloppet när jag ändå håller på innan det blir dags för "vinterupplägg" med mera styrketräning igen. Var det nån som påstod att mitt liv var tråkigt? Jag behöver i alla fall inte anstränga mig för att fylla kalendern, det är ett som är säkert!

1 kommentar:

Sara sa...

Kul att du ska gå löptränarutbildningen. Och att du kommer på inspirationsdagen - ses mycket i höst då :)