tisdag 8 juli 2014

Från superseg till hyfsat pigg

I morse gick det INTE. Det där med morgnar var sjukt överskattat, jag var trött och grinig och totalt osugen på allting. Försökte engagera mig i att komma iväg till gymmet men jag hade absolut ingen lust, det kändes motigt och inte roligt, och så ska det inte vara med träning. Träning ska vara lustfyllt och kul - inget surt måste. Så jag la mig på soffan och tittade på Nyhetsmorgon en halvtimme i stället. Eftersom det där med att cykla till jobb också kändes motigt så körde jag en light-variant och cyklade till Superbussen i stället och åkte buss in.

Sedan mutade jag mig själv med lyxfrukost från Espresso House innan jag rasslade in på kontoret. Jobbade, insåg att det fortfarande fanns sjuuuukt mycket grejer att göra och att många av dem inte var "mina" egentligen men måste göras nu under andras semester. Gjorde en prioriteringslista och började tugga mig igenom. Efter lunch körde jag mutor igen - när jag hade betat av två stora uppgifter på listan gick jag och köpte en glass.

Det var ordentligt varmt på eftermiddagen och skönt att komma hem och ta av sig kontorskläderna och dricka iskall smoothie till mellanmål. Och ladda om för pass med B.A.B.Y. Runners Team i kväll - återigen ett pass där jag inte var instruktör och bara kunde njuta av att nån annan körde upplägget.

Nellie körde uppvärmning och löpskolning med oss och sen lite varianter på jägarmarsch. Dagens intervaller var 1 min med 1 min vila och jag är supernöjd med att ha legat i 4-fart på alla intervallerna! Bådar gott inför SM-milen på lördag ju! Sen körde vi 15 minuters överjävliga core-övningar och avslutade med stretch. Ett perfekt pass att lägga till handlingarna. Jag är betydligt piggare än i morse och tänker ta igen det där gympasset i morgon efter jobbet i stället.

Nackdelen med ett bra intervallpass är att jag mår illa efteråt. Har med möda och besvär fått i mig vätskeersättning, en Gainomax och en äggmacka...

1 kommentar:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Det märktes minsann inte att du haft en seg dag. snabbare är blixten ju! :)