onsdag 1 januari 2014

Start as you mean to go on

Jag gillar att börja ett nytt år med bra grejer. Lite positiv energi. Göra sånt som man gärna vill prägla hela året med.

Det blev visserligen sovmorgon som INTE ska bli en vana, det var ju det där med att vända på dygnet... Men sen? Bra frukost. Tid att blogga. Lunch på rester från gårdagen och förberedelse av middag innan vi stack iväg till gymmet och firade nyår med ett antal andra fantaster.

I dag var det så fullt i gymmet att jag valde att jobba utan spegel och köra med skivstängerna i funktionella gymmet i stället. Det fanns visserligen en ledig skivstång däruppe men det fanns knappt nån vettig golvyta att jobba på. Så jag gick ner igen och boade in mig vid buren.

Marklyft först. Upptrappning och 5 set med 82½ kg. Stabilt. Det hade förmodligen gått med 85 kg också men jag kände inte för att chansa på det i dag. Sedan axelpress. Jag lyfter ju stabilt på 28½ men det finns inga halvkilosvikter på Friskis, så det är antingen 27½ eller 30 som gäller. Jag körde ett set på 27½, ökade sen till 30 i tre set (men i ärlighetens namn fick jag fuska lite och trycka med benen på två set) och avslutade sen med ett prydligt set utan fusk på 27½.

Sedan dips. Fyror i dag - fyra stycken. Det tar sig :-) Jag avslutade passet med 20 repetitioner rodd i balance trainer och lite stretch med hjälp av TRX'en. Sen handlade vi lite på hemvägen och kom hem och åt spaghetti med hemlagad köttfärssås - ingen bakispizza här inte!

Insamlingen till Tjejmarathon går kalasbra, förresten. Vill du vara med? Maila, kommentera eller haffa mig på facebook!

Inga kommentarer: