torsdag 23 januari 2014

Yeah. The blonde is back in town!

Vaknade med energi i morse. Så pass mycket energi att när Joakim ställde om klockan för att sova lite längre så somnade jag inte om utan det slutade med att jag gick upp och fixa frukost. Och jag hade gott om tid för jag skulle inte ens vara på kontoret förrän klockan nio :-)

"Råkade" fastna på iHerb.com och kom iväg till jobbet lite senare än planerat, men inte så att det störde. Svinigt kallt ute men med bra cykelkläder gick det ändå. En varm dusch var dock en ganska behaglig sak efter en kylslagen cykeltur! Under förmiddagen rasslade det in ett sms med besked om att jag hade fått en plats på kvällens pass i "buren" så det var bara att ladda.

Det var en jobbdag utan jättemycket flyt (lite systembuggar ställde till det för oss så vi måste köra om en del grejer) och jag verkade aldrig riktigt komma loss men lite lyckades jag producera ändå. Skönt, eftersom jag ska på utbildning nästa vecka och helst inte vill ha för mycket liggandes medan jag är borta. 

Cyklade hem i motvind och lite snö för att äta mellanmål och packa om innan det var Friskisdags. Och jag hann värma upp med 1000 m rodd innan Israel körde igång dagens pass. Vi värmde upp och sen var det för ovanlighetens skull 4 stationer, 4 minuter på varje med 1½ min vila emellan. 6 personer per station.

Station 1: 10 boxjumps, 10 axelpress med kettlebell alt handstand pushups, 10 chins med/utan gummiband. Upprepa tills 4 minuter har gått...

Station 2: 5 burpees, 5 min sprint på stället, sprint längs långsidan ca 15 m, utfallsgång tillbaka, om igen.
Station 3: 10 steg i monkeybar, 10 situps, 10 knäböj med hopp, upprepa...

Station 4: Skivstång. 8 marklyft, 8 marklyft med bred fattning och shrug, 8 frontsquats.

Det var rejält jobbigt. Efter monkeybars var mina armar inte ett dugg inställda på att jobba med skivstång! Som avslut körde vi typ 10 30-sekundersintervaller av olika övningar med 15 sek vila emellan. Höga knän, utfallshopp, dynamiska plankanvarianter m.m. Spyfysigt så det räckte. Vi avslutade med skööön stretch - eller, den hade varit skön om det inte hade varit för att svetten rann i mina ögon så att det sved :-D

Förkylningen är död och jag är lite endorfinhög. Gött!

Inga kommentarer: