onsdag 1 januari 2014

Välkommen, 2014!

Vi har tagit oss in i 2014 och jag har höga förväntningar på det här året. Jag har redan börjat fila på årets utmaningar och målsättningar!

Det var lite anmälningslistor som öppnade såhär på nyårsdagen så förutom att jag redan är anmäld till Tough Viking så är jag nu även inbokad på Blogger Boot Camp och Tjejmarathon. Viktigt att veta om Tjejmarathon är att både killar och tjejer är välkomna, att det är ett ultramarathon på ca 5 mil och att det är ett välgörenhetslopp. Anmälningsavgiften är 400 kr och därutöver krävs en obligatorisk donation på minst 1000 kr som går oavkortat till Panzisjukhuset i Kongo-Kinshasa. På Panzisjukhuset vårdas flickor och kvinnor som har fått skador pga våldtäkter och förlossningsskador och jag tycker det är ett viktigt arbete att stödja. Om du vill sponsra min start i Tjejmarathon med några tior (alla belopp räknas!) så kontakta mig via kommentarsfältet, mail eller facebook. Yes?

En viktig målsättning för 2014 är att jag har beslutat att ha köpstopp. Ingen hysterisk variant - men jag har ganska mycket prylar, böcker och kläder och jag behöver faktiskt inte mer. Snarare ska jag sortera och ge bort det som inte används. Jag är också bra på att "proviantera" smink och hudvårdsprodukter som jag tänker kan vara bra att ha eller är billiga just nu - så jag har i lager. Mat är givetvis ett undantag från köpstoppet och startavgifter till diverse lopp samt träningskort är livsnödvändiga precis som mina astmamediciner. Och så får jag köpa nytt när saker tar slut eller går sönder. För övrigt så drar jag ner på konsumtionen och syftet är att spara ihop pengar till ett projekt som jag har drömt om länge och som jag vill förverkliga.

En annan viktig målsättning är att fortsätta tacka JA till utmaningar, se möjligheter, gå utanför komfortzonen. Det blev mycket av den varan 2013 och det var gett mig många bra upplevelser, så det vill jag fortsätta med.

Årets nya projekt är B.A.B.Y. Runner's Team Malmö. Löpning för alla - men kanske särskilt för den som är nybörjare eller ovan löpare. Vi kommer hålla till på Bulltofta tisdagar kl. 18.30 och du är välkommen - första träningstillfället är den 13 januari! Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba med att utveckla den här löpgruppen tillsammans med Nellie och Ida.

För övrigt så räknar jag med att året kommer fyllas av positiva upplevelser, god mat, svettiga träningspass, roliga lopp och en massa andra bra saker. Lite skit får man säkert också räkna med men jag inleder året med positiva tankar. Nu kör vi!

Inga kommentarer: