onsdag 23 maj 2012

Aaaarghhhhh... Topphälsa, om igen!

Nick Söderblom rådissar kettlebells i nyaste Topphälsa.

"Helt meningslöst, det dummaste jag sett. Det är både lätt att skada sig och bygger kvinnor som styrkelyftare. Nej, välj nåt annat tjejer." Aaaaargh.... Jag blir skitförbannad. Han är för f-n PT och utbildad inom området! JA, det är tekniskt svårt att träna med kettlebells och det gäller både för killar och tjejer. Fast tjejer är ofta bättre på att nöja sig med att lyfta vikter som vi faktiskt klarar av rent tekniskt. Och herregud, om man skulle brutal-bygga muskler av kettlebells skulle man förmodligen behöva vissa olagliga tillskott för att lyckas. Aaaaargh. Så jävla korkat!

Inte bra, Topphälsa, en prick i protokollet. Och om ni fortsätter med alla era olika dieter i varje nummer så säger jag upp prenumerationen för jag blir så trött.

Att jag sen går helt i taket över formuleringen "välj nåt annat, tjejer" som känns lite nedvärderande är förmodligen mitt personliga problem.

2 kommentarer:

Tina Jensen sa...

Jag läste också den kommentaren och surade till. La faktiskt i från mig tidningen! Men han verkar vara en tönt som väl bara kommit in i tidningen för han är polare med den nya redaktören...

Katta sa...

Jag håller med och jag skippar Topphälsa om det står något liknande i nästa nummer. Klarar mig gott utan dryga gubbar.