fredag 18 maj 2012

Full-fart-fredag

Strax läggdags och jag hinner hastigt summera dagens aktiviteter.
Upp i morse, städade huset, sen tog vi bilen till Köpenhamn för att hämta ut nummerlapp och kolla in maratonexpot. Massor med riktigt bra grejer till bra priser - jag ramlade över ett par Salomon Speedcross som jag bara var tvungen att utöka skogarderoben med! (bild kommer nångång...) Lunch på ett härligt litet juice-och-sandwich-ställe (supergott och hyfsat prisläge för att vara Köpenhamn), sen hem med en avstickare via Irma för att köpa Skýr :-)

Väl hemma åkte J iväg för att lämna på återvinningen och handla medan jag höll ställningarna hemma och väntade in mina föräldrar som är på besök. Passade på att baka ett långpannebröd och en rabarbersmulpaj under tiden. J och mina föräldrar dök upp ungefär samtidigt och vi slö-lagade mat och pratade för fullt som vanligt. Kvällens meny var färskpotatis, grön sparris, kokta ägg, nybakat bröd, varm- och kallrökt lax och Crémant de Bourgogne. Inte alls dumt! Och så rabarberpaj till efterrätt. Sämre kan man ha det.

Veckoutmaningen då? Ja, det blev helt enkelt ingen organiserad motion i dag, jag lyckades inte få ihop det. Men det är okej. jag har affirmerat duktigt. Och jag har över 10.000 steg på stegräknaren i dag. Tänker inte deppa ihop över det utan är nöjd med att det har blivit bra många extraminuter under veckan och det blir fler i morgon. Så blev det med den här dagen helt enkelt!

1 kommentar:

Karin sa...

Speedcross har jag också varit sugen på, de känns himla trevliga! Hoppas du blir nöjd med dem.