måndag 14 maj 2012

Back to the swamp...

... ja, NMT-träsket förstås! För i dag var det dags att testa hur mycket kroppen skulle hålla för på NMT-fronten. Jag meddelade coach D från början att jag skulle göra så mycket jag klarade av och att jag klarar att springa 3-5 minuter i taget. Sen var det bara att ställa upp på led, vänster om, framåt!

Efter lite uppvärmningsövningar fick vi roa oss nere vid bäcken :-D Igenom bäcken, upp på andra sidan, 5 benböj, tillbaka, 5 situps, över bäcken, 5 benböj, tillbaka, 5 situps... under nån okänd tidsperiod men vi skulle räkna varven. Alla tjoade och hojtade och ännu bättre blev det när kollegorna från Army Fitness kom springande nere i bäcken där vi skuttade fram och tillbaka så då tjoade alla på varann för ordningens skull. Upp ur bäcken, knyta skor, uppställning, jogg framåt - och så ser vi en bro. D hojtar "där är en bro - vad betyder det?" Hela gänget svarar "UNDER!!!!" och japp, under bron gick det, I bäcken förstås.Nån gång under de där bro-navigeringarna kom det en helt vanlig människa gående på kvällspromenad och ställde upp sig vid broräcket och tittade fascinerat på oss där vi plumsade ner i vattnet och tog oss upp igen. Upp på andra sidan, mera jogg, och hoppsan, en bro till :-D Väl uppe fick vi göra dips på räcket medan kompisen höll i knäna.

Vi fortsatte med förflyttning på olika sätt, turades om att springa medan kompisen stod i planka med mera med mera. Samtliga med sjöblöta kläder och stora leeenden!

Sammantaget har jag nog råkat göra lite mer än jag egentligen borde ha gjort men det var ju så roooligt! Jag gjorde 10 armhävningar i dag, i tisdags kunde jag inte ens göra en. Jag har stått lite i plankan men slutat när det gjorde ont, jag har gjort 25 boxjumps (vi skulle göra 50 egentligen men jag slutade när jag kände att nu var det nog), jag har till och med gjort några situps också. Och jag har framför allt haft jätteroligt och alla önskade mig välkommen tillbaka vilket är guld värt när man är "halt, lytt eller simulant" som D så vackert uttryckte det. Tack för det, gänget!

Så de där 60 motionsminuterna till veckoutmaningen har vi liksom klarat av i dag. Med råge. 75 min NMT, 25 min transportlöpning, 62 min transportcykling och 20 minuters morgonpromenad. Japp :-)

NU: Te och kladdkaka, välförtjänt! Och så ska jag kanske hänga träsktrollstvätten som har snurrat färdigt i maskinen, ja....

Inga kommentarer: