söndag 27 maj 2012

Redo för veckoutmaningen, vecka 3!

Då var det söndag och det var nästan lika nagelbitigt som gårdagskvällens röstning att vänta på Ellas blogginlägg. Men det här blev en helt annan sorts vecka och jäkligt utmanande fast på ett nytt sätt.
(snygg och trevlig grafik kommer så fort Ella har hunnit fixa en!)

Uppgift 1: Testa ett nytt livsmedel varje dag. VARJE DAG liksom. För mig som äter så mycket konstiga grejer är det rätt utmanande! MEN som min kloka J sa så räcker det nästan att ta en tripp till nån av ekoaffärerna och rota runt lite så hittar jag nog nåt nytt att sätta i mig. Intressant ska det i alla fall bli!

Uppgift 2: Testa två nya träningsformer under veckan. Jahapp. En ny träningsform är faktiskt redan kittad helt automatiskt eftersom jag spontananmälde mig till en skitkul grej i helgen. Ska bara lösa en till. Somehow. Landsvägscykling på en riktig racer kvalar väl i och för sig in? Eftersom jag aldrig har cyklat på en sån förr menar jag! Eller... äh, jag får kolla gymschemat lite också. Nån som har några kuliga förslag att komma med? Eller vill dra med mig på nåt favoritpass i veckan?

1 kommentar:

Suzan sa...

Tänkte gå på spinning i Lund på tisdag 18,30 och indoorwalking i Malmö på onsdag kl 17,30 ;)